Foto: iStock

Ungkarshybelen: Slik imponerer du på interiør-fronten

Det er ikke bare stilen som må være på plass – Du må jo ha et kult og stilig hjem og.

Det å oppgradere hjemmet trenger ikke koste verken mye tid eller penger, og bare et par elementer kan heve leiligheten din mange hakk. Dersom du vil imponere på dating-fronten kan det å ha et stilig hjem ha mye å si på inntrykket daten sitter igjen med.

Her er noen av de beste interiørtipsene til gutta.


Til stuen

Dette er rommet du kanskje tilbringer mesteparten av din våkne tid hjemme i, og definitivt det stedet du er med gjester, så her må det være på stell.

Fine detaljer er alfa og omega, for det er ikke så mye som skal til før du har en fresh stue. Et fint teppe, en skulptur, noen bilder eller et spennende bord gjør masse. Og designet på soafen skal selvfølgelig ikke gå på bekostning av komfort.

Se på det stue-interiøret vi har valgt ut nedenfor.

BilderammeBilde/PosterLampeSofaTeppeLavt bordHøyt bordGrått pleddBeige pledd


Kjøkkenet

Er du en av de som liker å lage mat og invitere vennegjengen på middager – da er det et viktig med et kjøkken som fungerer og har alt du trenger.

Uansett er kjøkkenet et viktig rom i hjemmet. Er alt av servise, tallerkener og glass på stell? Sjekk ut det vi har samlet sammen nedenfor og velg det som står i stil med kjøkkenet og resten av hybelen.

BestikkLyse asjetterGrytesettSkjærebrett – Dype skålerSalt skål med skje – Mørke tallerkenerBlåfarget mugge – Knivsett


Badet

Stedet man skal rengjøre seg bør være fresht og innbydende. Her er det også viktig at du får lov til skjemme deg bort, slik som du vil kunne gjøre med barberingssettet fra Rituals.

Ellers er såpen fra meraki en sikker vinner – både lukt- og designmessig. Toalettkosten fra Mette Ditmer er en investering som de fleste bad kunne hatt godt av.

BadeteppeSåpeToalettbørsteHåndklesettBarberingssettSåpepumpeTannglass


Til soverommet

Rommet man mest sannsynlig tilbringer mest tid i, om så i sovende tilstand, bør ha en avslappende atmosfære uten for mye dilldall. Det betyr ikke at du ikke kan gå for kvalitet.

Sengetøyet fra Ellos gjør seg på stilige soverom, og duftlyset fra Himla skaper stemning når det er behov for det. Lampen fra Umage er et mesterverk i seg selv.

 

SkapLampePidestallGrønn puteStripete puteSengesettSpeilKrukkeDuftlysKlesstativ

LES OGSÅ