Basisplaggene du bør skaffe deg denne våren

Det nærmer seg vår, gradene stiger og det er dags for å kle seg litt lettere. Mote er vanskelig. Hva er inn? Hvilke farger passer sammen? Hvordan sette sammen et antrekk? Hva har jeg fra før? Hva bør jeg investere i? Slapp av, vi skal hjelpe deg.

Dette er basisplaggene enhver mann bør ha i skapet denne våren:

 


Hvit tee med logo fra Dickies kr 299,- Sort tee fra Calvin Klein kr 399,- Rosa t-skjorte fra Selected kr 249,-   Hvit t-skjorte fra Selected kr 249,-

 

Basic T-shirts
Er det noe man aldri får nok av er det basic t-skjorter. Et must-have i en hver basisgarderobe, både for kvinner og menn. T-skjorten kan brukes til alt. Velg natur-farger, men ikke vær redd for å kjøre på med litt sterke farger også! Fargepalettet for herrer er tydeligere og friskere i år enn tidligere. Fullfør stilen med et par chinos og kule sneakers.

Chinos
Alle menn bør ha et par chinos i garderoben. Dette er nemlig buksene som passer til alt. En klassisk, allsidig og komfortabel bukse, som både kan tones opp til fest og ned til hverdags.

Bukse soft chino grey kr 599,-

 Jeans
Jeansen går aldri av mote- heller ikke i år. Det som derimot forandrer seg er farge, stil og fasong. I år er det størrelsen som gjelder. 70-tallet er tilbake, og vi snakker denim fra topp til tå. Buksene skal være vide, og kan for eksempel kombineres med et par retro sneakers.

Skjorter
Skjorter kan brukes til det meste. Åpen, lukket, over og under. Lin, bomull, denim, ruter, army- hva enn som passer deg og din stil. Flere bruker også skjorten som jakke, spesielt nå mot vår og sommer. Genialt, enkelt, stilrent og moteriktig. Et plagg du alltid vil få bruk for.

Sandfarget skjorte fra Tiger Of SwedenSurplus Skjorte fra Tommy JeansHvitbrun skjorte fra Only & SonsRutete skjorte fra Only & SonsDenim Skjorte fra Calvin Klein Svart denim skjorte fra Just Junkies Hvit skjorte med mønster fra SelectedStripete skjorte med korte ermer fra Levi`s 


Hoodies
Hoodies er et must i en hver basisgarderobe. Både fordi det er kult, avslappet, moteriktig og behagelig- men også fordi det kan brukes til absolutt alt! Over jeansen, under frakken, på trening, i kombinasjon med en kul skinnjakke og et par boots. Og nettopp fordi den blir såpass mye brukt, anbefaler vi å investere i god kvalitet. En hoodie av god kvalitet vil ikke falme like fort i vask, og vil dermed holde lengre. En god investering til enhver basisgarderobe. 

Jakker 
Så lenge du velger riktig trenger du ikke tusen forskjellige jakker. En fin hverdagsjakke skal passe til det meste og bør derfor være en kombinasjon av sporty, uformell og praktisk. Her har du mange alternativer. En type MC-jakke for eksempel, går aldri av moten. Den klassiske denim-jakken er også tilbake i motebildet, i ulike farger og fasonger. Ellers har du ulike former for skjorte-jakker, bomber jackets, jakker i semsket skinn, army og mer sporty varianter. Hverdagsjakken skal kunne kombineres med alt fra treningstøy til joggers, shorts og jobbklær. Her gjelder det altså å tenke smart!

Her er noen av våre favoritter fra Stayhard.no: 

Svart SkinnjakkeGrå-rutete frakkGrå frakk Overshirt zip jacketLight beige denim jacketBlack Bomber –  Suede Leather jacketLight blue denim jacket

 

Over til jakke nummer to. Den formelle. Er det ett plagg alle menn bør ha i garderoben, er det en frakk eller blazer. Gjerne i ull, gjerne oversized. Denne kan brukes på jobb, i møter, middager og litt mer formelle situasjoner. Den kan også tones ned og brukes til fest, hverdags og på kaldere vinterdager. Frakken bør ha en nøytral farge, slik at du enkelt kan kombinere den med resten av garderoben. Velg kvalitet fremfor kvantitet, og husk; du skal føle deg vell!


LES OGSÅ