Sekk- og bagmerket som har tatt Norge med storm

Etter at Jon Olsson startet sin populære videoblogg har mange nordmenn åpnet øynene sine for sekk- og bagmerket som man ofte ser han bruke på sine mange reiser. I 2012 grunnla nemlig Jon Olsson merket Douchebags sammen med produktdesigneren Truls Brataas. I dag er Douchebags et globalt anerkjent merke innenfor bagasje, og dette mye på grunn av Jon Olssons videoblogg.

Klikk deg rett inn til sekkene og bagene fra Douchebags her!

Tankene rundt det å grunnlege et eget merke innenfor bagasje var et resultat av frustrasjon. Jon Olsson, som er en freestyle alpinist og tidligere X-Games uttøver, syntes det var et slit å reise med skiutstyr. Brataas delte denne frustrasjonen med Olsson. Etter mye snakk og planlegging kom verdens letteste, lengdejusterende og fult komprimerbare skibagen med hjul på det internasjonale markedet. Douchebags ble etablert.

Nå i senere tid har Douchebags utvidet sin produktliste. Med utgangspunkt i sine sportslige røtter, er merket nå et urbant og aktivt livsstilsmerke som har som mål å utfordre samfunnets tradisjonelle tilnærming til bagasje.

Vi synes merket er utrolig tøft, med sine stilige design, smarte løsninger og sitt urbane uttrykk. Ta en titt på våre favoritter nedenfor eller klikk deg rett inn til hele utvalget hos OutNorth her.


Ryggsekker

The HuggerThe BaseThe Scholar – The Explorer


Bager

The Carryall 40l

The Carryall 70l


Kofferter

The Big BatsardThe AvaitorThe Little Bastard


Klikk deg rett inn til Doucheags hos OutNorth her.

LES OGSÅ