Nå vil Bjørn Dæhlie bevege seg mot andre terreng. I tillegg til å fortsatt være gode på skikolleksjoner, lanserer nå det populære merket sin egen kolleksjon for løping. Foto: DÆHLIE Sportwear

Nå kan du bruke DÆHLIE året rundt

DÆHLIE Sportswear har gjennom flere tiår posisjonert seg i den norske og skandinaviske bevisstheten som et bunnsolid og trygt merke innenfor sportsklær. Med god kunnskap om teknisk bekledning og stort fokus på stadig utvikling, tar Dæhlie nå med seg all sin ekspertise over i en ny idrettsgren. For nå vil de være med deg 365 dager i året, snø eller ei.


Våre favoritter:

(Fra venstre): Nr. 1 herNr. 2 herNr. 3 her


«Løpsmarkedet er enormt, og vi ser et stort potensiale innen løpsbekledning. Målet er å bli en betydelig aktør innen helårs løps- bekledning i våre fokusmarkeder i Norge, Sverige, Finland, Tyskland, USA og Canada», forteller Managing Director Nordic, Øystein Bråta.

Trykk deg inn til alt av Bjørn Dæhlie hos OutNorth.

DÆHLIE Sportswear inviterte idrettsutøvere til å teste deres nye plagg i skikkelig norsk føre. Foto: DÆHLIE Sportswear

Test i norske forhold

For å teste sine nye løpeklær inviterte DÆHLIE Sportswear 10 utøvere fra flere land til å konkurrere med det norske langrennslandslaget. Dette ga en uforglemmelig treningsopplevelse under ekstreme forhold. I alt fra strålende sol til hard vind og piskende regn fikk både folk og klær prøvd seg til sitt ytterste.

Det bød på bakkeløp opp til Rampestreken i Åndalsnes, rulleski og langøkter i myr og ulendt terreng med skigutta. Idrettsutøverne fikk velge egen bekledning blant et stort utvalg DÆHLIE klær, og teste de forskjellige materialene og produktene.

Trykk deg inn til alt av Bjørn Dæhlie hos OutNorth.


Våre favoritter:

(Fra venstre): Nr. 1 herNr. 2 herNr. 3 herNr. 4 herNr. 5 her


Utøverne fikk teste hvordan plaggene klarer seg i tøffe forhold. Foto: DÆHLIE Sportswear

Med sin nye satsning på løping tar DÆHLIE Sportswear med seg alt de har utviklet til nå og bygger opp den ultimate løpegarderoben; for alle forhold – hele året. «Om vi gjør dette rett vil løp bli vår største kategori innen fire år», spår Bråta.

En naturlig reise

Nordmenn og natur hører sammen. Selv langt utenfor våre grenser er dette en veletablert sannhet, og dette farger også inntrykket av DÆHLIE Sportswear som produsent av klær til utendørsaktiviteter. Derfor har veien fra skisporet til løpsterrenget vært en naturlig vei å gå for Head of Design Eeva-Maria Männikkö.


Våre favoritter:

(Fra venstre): Nr. 1Nr. 2Nr. 3


«Vi har tatt det beste fra skiklærne våre og kombinert det med det beste fra løpeverdenen. På denne måten har vi skapt en spesialtilpasset kolleksjon med tekniske spesifikasjoner for ultimat ytelse,» sier Männikkö.

Troverdigheten fra skisporet blir med DÆHLIE Sportswear inn i løpeverdenen og klærne skuffer ikke. Løpsklærne som ble testet i helgen svarte til utøvernes forventninger og vel så det med lette ulltrøyer og teknisk gode jakker som puster og sitter godt. Og når klærne spiller på lag med naturen blir treningsopplevelsen magisk – hver eneste gang.

Trykk deg inn til alt av Bjørn Dæhlie hos OutNorth.

LES OGSÅ